Het idéale geschenk: De Maison14-cadeaubon

Een cadeaubon van Maison14 is altijd een goed en origineel idee. Je kan de cadeaubon gebruiken voor het volledige aanbod aan Fotoshoot & Fine Art pakketten, inclusief producten ‘À La Carte’. De waarde van de cadeaubon wordt verrekend op de eindfactuur van het uiteindelijk bestelde Fotoshoot & Fine Art pakket.
Een cadeaubon van Maison14 wordt uitgegeven op naam. Deze is max. 1 jaar geldig en is niet verlengbaar. De cadeaubon kan niet omgewisseld worden tegen contanten.

Gebruik het onderstaand bestelformulier om de cadeaubon aan te vragen. Van zodra we je bestelling hebben ontvangen, ontvang je een automatische email met alle betalingsgegevens er in, nodig om de overschrijving uit te voeren. 

Bestelformulier Cadeaubon

  • Wij gebruiken dit GSM nummer enkel indien noodzakelijk. Normaal gezien wordt alle communicatie rechtstreeks gevoerd met de aanvrager van de cadeaubon.
    Het minimum bedrag voor een cadeaubon bedraagt €25,-. Je kan bv. €25,- + €100,- aanklikken. Dan sturen we een cadeaubon op van €125,-. Vergeet niet om bij je overschrijving de verzendingskosten van €3,- te voegen indien je de cadeaubon per post wenst te ontvangen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.