Veel gestelde vragen

Alvorens Maison14 te contacteren, is het aan te raden om eerst de Algemene Voorwaarden te lezen. Daar zal je al op het merendeel van je vragen een antwoord vinden.

Iedere fotoshoot wordt vooraf gegaan door een voorbespreking. Wat omvat deze juist?
Tijdens de voorbespreking worden er tal van vragen gesteld en informatie verzameld over jou, je familie en je verwachtingen van de fotoshoot. Dit gebeurt aan de hand van een online vragenlijst die je dient in te vullen. Nadien neem ik contact met je op voor een kort persoonlijk gesprek , dit kan face to face of telefonisch zijn. Tijdens dit gesprek krijg je nog tal van advies mee over de kleding alsook over de producten die bij het bestelde fotoshootpakket horen.

Welke kleding moeten we dragen?
Voor een newborn-, baby- en zwangerschapsfotoshoot kan je gebruik maken van onze handgekozen outfits, die de typische Maison14-stijl definiëren. Voor een familie & portraits fotoshoot, krijg je alle details mee tijdens de voorbespreking.

Wanneer kan ik de foto’s zien? (De nabespreking)
De postproductie(selectie en nabewerking) van je foto’s neemt ongeveer 2 weken in beslag (afhankelijk van het aantal foto’s). Na deze 2 weken, maken we een nieuwe afspraak om samen de foto’s te bekijken en helpen we je in je keuze over welke foto’s je wenst te kiezen voor je album, uitvergroting, enz. Dit is ook het moment bij voorkeur om extra producten (bovenop reeds bestelde producten in je fotoshootpakket) te bestellen uit ons ‘A La Carte’ aanbod. Na de definitieve bestelling van je producten, krijg je tevens toegang tot je online galerij  met de foto’s in lage resolutie en logo van Maison14 om te delen met je familie of social media netwerk.

Wanneer worden mijn bestelde producten geleverd?
Kwaliteit vraagt tijd. Afhankelijk van de bestelde producten, dien je te rekenen op 3 à 4 weken levertijd.
Daarom adviseren we om steeds alle producten te bestellen tijdens de nabespreking. Op deze manier ben je zeker dat alle producten samen worden geleverd. Nabestellingen vragen vaak meer levertijd wegen extra productietijd nodig om je product samen te stellen en te bestellen.

Ik wil een product bestellen dat niet vermeld is in de ‘A La Carte‘ lijst van  producten. Kan ik dan ook nog bij Maison14 terecht?
Jazeker! Maison14 biedt standaard enkele Fine Art pakketten aan waarvan de producten niet kunnen omgeruild worden met andere producten, maar als je ter aanvulling nog een extra product wenst, dat niet vermeld werd in de ‘A La Carte’ lijst, maak ik graag een persoonlijke offerte voor je op. In principe kan Maison14 bijna alle fotoproducten leveren die je zou wensen, zolang deze bij de leveranciers beschikbaar zijn.

Ik wil enkel de digitale foto’s niet de producten bestellen. Kan dit?
Maison14 levert een volledige dienstverlening als hoogkwalitatieve portretstudio. Er wordt ontzetten veel tijd en aandacht besteed vanaf de planning tot aan de nabewerking en oplevering van je digitale foto’s. Ik sta er op dat het afgeleverde product aan de Maon14-kwaliteitseisen voldoet, waardig om het Maison14-logo te dragen. Daarom is het niet mogelijk om enkel de digitale foto’s te bestellen. Het Maison14-maatwerk verdient een kwalitatieve afwerking!

Waarin verschillen de producten van Maison14 met de reguliere (goedkopere) online websites die fotoproducten verkopen?
De Maison14-producten werden handgekozen en getuigen van echte ambacht. Maison14 werkt enkel samen met nationale en internationale leveranciers die hoogkwalitatieve producten afleveren.

Waarom dien ik voor Maison14 kiezen?
Kiezen voor Maison14 is kiezen voor vakmanschap en puur maatwerk. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom worden er voor iedere fotoshoot goede afspraken gemaakt en houd ik zoveel als mogelijk rekening met de vooropgestelde wensen. Graag wijs ik er op dat ik een typische fotografiestijl hanteer. Mijn fotografiestijl kan je het beste definiëren als vintage, puur, uitgebalanceerd en rustgevend.

Heeft Maison14 een referral programma?
Zeer zeker! Ben je tevreden over de Maison14-diensten en producten? Zeg het dan verder. Dit is het mooiste compliment dat je mij kan geven. Als beloning krijg je van Maison14 een kortingsbon van €50,- incl. BTW, te spenderen aan een van onze À LA Carte producten bij je volgende fotoshoot.

Doet Maison14 ook acties?
Natuurlijk! Volgt ons via Facebook en wees als eerste op de hoogte. Al onze acties en speciale kortingen worden er op aangekondigd. De lopende acties kan je ook terugvinden via mijn blog of op de actiepagina.

Toch niet het antwoord gevonden waar je naar op zoek was? Aarzel dan niet en neem contact op. Ik hoor graag van je!